Sponsoring

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en het verschil maken voor één van de meest kwetsbare groepen in de samenleving?

Als bedrijf kunt u een bijdrage leveren aan een betere wereld voor kinderen met een beperking. Niet door de wereld te veranderen, maar door de doelgroep zelf in z’n kracht te zetten. Door licht te schijnen waar de maatschappij dat niet altijd doet. Met inspiratie, plezier en zelfvertrouwen. Met Estée als lichtend voorbeeld, willen we jongeren met een beperking inspireren en stimuleren hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Door ze actief op te zoeken, met hen in gesprek te gaan en aandacht te geven aan ieders persoonlijke kwaliteiten. Licht te schijnen op de mooie kanten van het leven. Maar in de eerste plaats door te laten zien wat je allemaal kan bereiken als jongere met een beperking.

Zonder sponsoring is dat alles onmogelijk te financieren. Daarom willen we graag een duurzame relatie aangaan met bedrijven die onze missie na aan het hart ligt en daar financieel aan willen bijdragen.

Wat ons betreft is daarbij zeker geen sprake van eenrichtingsverkeer! In overleg met onze sponsoren kan Estée een prachtige rol vervullen in marketinguitingen, of met een presentatie of interview een bijzondere draai geven aan een bedrijfsbijeenkomst. Maar dit zijn slechts enkele voorbeelden. Geen bedrijf is hetzelfde, iedere situatie is uniek. We gaan altijd voor maatwerk.

Anita de Waaijer

“Steeds vaker kiezen bedrijven voor een maatschappelijk verantwoorde vorm van ondernemen. Doet u mee? Bel ons!”

Anita de Waaijer, voorzitter Stichting Moving without limits.

Tel:        +31 (0)6 51 581 531
E-mail:  sponsoring@movingwithoutlimits.org
Adres:    Burgemeester Kemmelaan 6, 6922 JD Duiven