Doneer!

 

 

Wil je onze activiteiten steunen? Geweldig! Je kunt op twee manieren aan de stichting doneren, maandelijks of eenmalig. Eenmalige donaties kunnen door middel van een iDeal betaling. Maar je helpt ons natuurlijk het meest door ons structureel te steunen, door middel van een kleine of grotere maandelijkse incasso. Doneren kan al vanaf een klein bedrag per maand (€ 3,50). Zo hopen we dat we met vele kleine maandbedragen toch een groter bedrag per maand weten te bereiken. Dat zou natuurlijk geweldig zijn!

Een maandelijkse incasso kun je opgeven door in het eerste veld hieronder voor ‘Maandelijks’ te kiezen. Vervolgens vragen we je om je naam op te geven (of de tekst ‘anoniem’), je emailadres en eventueel een kort berichtje bij de donatie. Tot slot kun je het te doneren bedrag opgeven, door voor ‘Eigen bedrag invoeren’ te kiezen, of voor een van de standaardbedragen. Daarna dien je onderaan de pagina voor iDeal te kiezen en ons met het vinkje te machtigen om te incasseren. Heb je dit gedaan, dan tonen we je een iDeal-betaling die je kunt voldoen met internetbankieren en/of met je mobiel bankieren-app. Vanaf de eerstvolgende maand gebeurt de incasso volautomatisch door middel van een zogenaamde SEPA-incasso.

Wil je doneren? Dat waarderen we enorm! Groot of klein, alle beetjes helpen.

  • Je kunt maandelijks of eenmalig doneren.
  • Je naam (of ‘anoniem’) publiceren we met het berichtje en donatie op de ‘Donateurs bedankt’-pagina.
  • Doneer je niet anoniem? Stichting Moving without limits verwerkt je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
  • Een maandelijkse donatie kun je altijd eenvoudig opzeggen. Een mailtje is voldoende.
  • En we zeggen het nog maar een keer: echt alle beetjes helpen.

Bedrag