Ambassadrice Estée

 

 

Stichting Moving without limits is voortgekomen uit de droom van Paradressuur amazone Estée Gerritsen. Logisch natuurlijk dat juist Estée voor onze stichting als ambassadrice naar buiten treedt.

Maar voor ons is dit niet de enige reden. We zijn er uiteraard erg trots op en blij mee dat Estée zo gemotiveerd is om deze rol op zich te nemen. Maar we kunnen ook niemand bedenken die geschikter is om onze missie te verbreiden en helpen volbrengen. Estée weet als geen ander hoe het is om met een beperking te leven, zie de pagina Wie ben ik (opent extra tabblad) op haar website. Maar ze bedrijft wel topsport op wereldniveau! En op de weg daar naartoe heeft ze alle hindernissen genomen die er zijn bij het ontdekken van je talenten als ‘jongere met een beperking’. Tot slot kennen we ook niemand die met zoveel plezier in het leven alle uitdagingen te lijf gaat en ondertussen alle mensen om haar heen weet te betoveren.

Geïnteresseerd om de weg van Estée uit haar eigen mond te horen? Kunnen we op een andere manier bijdragen aan de talentontwikkeling van jongeren met een beperking? Vraag ons!